Tietoja taiteilijasta

Olen Sanni Kelokaski tamperelainen taiteilija ja luovuuden ja luonnoskirjatyöskentelyn asiantuntija! Elämäni on paperintuntuista ja päiväkirjani ovat julkista taidetta.

Tahdon tuoda luovuuden ja taiteen lähelle ihmistä, osaksi elämää. Kaikessa tekemisessäni näkyy vahva kädenjälkeni, rakkauteni väreihin ja tapani havainnoida maailmaa optimistisen leikkisästi.   

Visuaalisen taiteen rinnalla teen tarinoita ja musiikkia. Niin kirjoittamani laulut kuin muutkin tuotokseni heijastavat muulle maailmalle tarinoita, joita kerään elämästä ja ympäriltäni. Ajatuksiini pääsee tutustumaan esimerkiksi Keltainen ovi -blogissani, jota käytän nykyään sosiaalisista medioistani aktiivisimmin, sillä olen siirtynyt älypuhelimesta kapulapuhelimeen.

Teen opintoja Lapin yliopistoon muodin, tekstiilitaiteen ja materiaalitutkimuksen maisteriohjelmassa, ja tutkielmani luovuudesta ja luonnoskirjatyöskentelystä julkaistiin kesällä 2023. Tutkimukseni myötä aion toimia luonnoskirjatyöskentelyn asiantuntijana eli kirjoittaa, luennoida ja opettaa luovuudesta ja luonnoskirjatyöskentelystä.

Asiantuntijuuteni perustuu oman työskentelyni lisäksi uutta tietoa tuottaneelle tutkimukselleni, jonka tein 2022–2023. Tutkin luonnoskirjatyöskentelyn merkityksiä ja hyödyntämistä sekä esimerkiksi flow-tilan ja luovan blokin syntyä. Käytin aineistonani kahdeksaa täyttä luonnoskirjaani yli kahdeksan vuoden ajalta ja kehitin tutkimuksessani aineistopohjaisen teorian sekä menetelmiä. 

Olen tutkinut myös unelmien kahvihetkiä ja unelmamukien kuvioita. Tarkoituksenani on suunnitella unelmamukeja ihmisille, jotka rakastavat kiireettömiä ja kauniita kahvi- ja teehetkiä.

Otathan yhteyttä matalalla kynnyksellä sähköpostitse sannilea@gmail.com! (Luennot, kuvitukset, tilaustyöt, keikata ja muut projektit sekä kysymykset.)

 S ä h k ö p o s t i
sannilea@gmail.com
 
B L O G I
Keltainen ovi
 
C V
 
 
I n s t a g r a m
@kelokaskiart
@sannikelokaski
 

SANNI KELOKASKI

on tamperelainen taiteilija, luovuuden ja luonnoskirjatyöskentelyn asiantuntija, muusikko sekä tuleva taiteen maisteri. Kelokaski havainnoi maailmaa optimistisen leikkisästi ja tuo luovuuden ja taiteen lähelle ihmistä, osaksi elämää.